• Rr: “Dritan Hoxha” Pallati Santara Shk1, K2, Ap 12
rockstockt (1)
koncert (1)
rockstockt (1)

Koncerti

Koncert Sheshi Nene TEREZA + PIRAMIDA

Mini Cab mendoi për pjesmarrësit në kte koncert që u bë në sheshin nënë Terza dhe tek  piramida të ndiheshin sa më konfort dhe mos te shqetsohenin per asgje por thjesht të shijonin koncertin dhe adrenalinën që ai të ofron

Read More