• Rr: “Dritan Hoxha” Pallati Santara Shk1, K2, Ap 12

NA KONTAKTONI

Na kontaktoni per çdo paqartesi qe keni dhe profesionistet tane do jene ne dispozicionin tuaj per t’iu dhene  suportin e duhur per ju

Minicab
Rr: “Dritan Hoxha” Pallati Santara Shk1, K2, Ap 12
+355 69 400 50 (01) / 10 / 11
info@minicab-services.al
www.minicab-services.al