• Rr: “Dritan Hoxha” Pallati Santara Shk1, K2, Ap 12
[BetterWeather location=”41.3279,19.8185″ location_name=”Tirane,Albania”]

Kompania “Mini Cab Service” ka ofruar dhe vazhdon të ofrojë shërbimet e saj duke bashkëpunuar me disa nga kompanitë me prestigjoze të ndërtimit dhe të organizimit të eventeve në Shqipëri

Shiko më shumë

Shërbime

[icon icon=”fa fa-building-o” position=”icon-left” title=”ShËRBIM I PLOTË” url=”#”]Ju ofrojmë një shërbim të plotë për çdo qëllim dhe nevojë tuajin[/icon][icon icon=”fa fa-cube” position=”icon-left” title=”PRODUKTE CILËSORE” url=”#”]Tualetet tona portable ofrojnë markat dhe produktet më cilësore për një shërbim perfekt[/icon]
[icon icon=”fa fa-check-square-o” position=”icon-left” title=”STANDARTE EUROPIANE” url=”#”]Konform të gjitha standarteve europiane që na japin ne vulën e cilësisë dhe shërbimimit perfekt[/icon][icon icon=”fa fa-truck” position=”icon-left” title=”SHPEJTËSI” url=”#”]Stafi ynë i trajnuar dhe kualifikuar në europë ju ofron në kohë rekord shërbimin kudo që ju ndodheni[/icon]

Klientët Tanë