• Rr: “Dritan Hoxha” Pallati Santara Shk1, K2, Ap 12
foto 4
foto2
foto 1
3 sheshi

Hapja E Sheshit

Ceremonia e hapjes se Sheshit Skenderbej

Një cermoni e jashtzakonshme ku njerzit për nevojat e tyre personale perdorën tualetet portable te Mini Cab

 

Read More
rockstockt (1)
koncert (1)
rockstockt (1)

Koncerti

Koncert Sheshi Nene TEREZA + PIRAMIDA

Mini Cab mendoi për pjesmarrësit në kte koncert që u bë në sheshin nënë Terza dhe tek  piramida të ndiheshin sa më konfort dhe mos te shqetsohenin per asgje por thjesht të shijonin koncertin dhe adrenalinën që ai të ofron

Read More
IMG_1096 (1)
IMG_1097 (1)
IMG_1098 (3)
IMG_1099 (1)

EVENT RAZMA

EVENT RAZMA NATYRAL RESORT

Razma një nga destinacionet më të bukura të alpeve shqipëtare, Mini Cab u kujdes që çdo gjë shkoj perfekte

Read More