• Rr: “Dritan Hoxha” Pallati Santara Shk1, K2, Ap 12

Color Day Festival Albania 2018

Read more

Koncerti i Ermal Metes & Rita Ores , Sheshi Nene Tereza

Read more

Festa e Qershive Shpirag Qershor 2018

Read more

Hapja E Sheshit

Një cermoni e jashtzakonshme ku njerzit për nevojat e tyre personale perdorën tualetet portable te Mini Cab

Read more

Koncerti

Mini Cab mendoi për pjesmarrësit në kte koncert që u bë në sheshin nënë Terza dhe tek piramida të ndiheshin sa më konfort dhe mos te shqetsohenin per asgje por thjesht të shijonin koncertin dhe adrenalinën që ai të ofron

Read more