PHP Uploader - By Phenix-TN & Mr.Anderson
Linux premium46.web-hosting.com 2.6.32-954.3.5.lve1.4.77.el6.x86_64 #1 SMP Tue Mar 3 06:58:58 EST 2020 x86_64
okokok/home/viziougz/public_html/minicabokokok Rreth Nesh – Minicab
  • Rr: “Dritan Hoxha” Pallati Santara Shk1, K2, Ap 12

RRETH NESH

“Mini Cab  ”sh.p.k. është një kompani shqiptare e  cila në thelb të  aktivitetit te saj  ka dhënien me qira,mirëmbajtjen, pastrimin e vazhdueshëm të tualeteve të lëvizshme biologjike me kamionat tonë të specializuar për pastrim.

Stafi ynë ka bërë të mundur që përgjatë 9 viteve kabinat e tualetit te jenë prezente në cdo vend ku klientët tanë kërkuar në cdo vend  te Shqiperisë pavarësisht terrenit .

Kabinat MINI TOILET mund të  prezente në kantiere ndertimi, koncerte , parkingje, kampingje , tregje , stacione treni, autostrada, festivale, apo evente sportive kudo ku nuk është e mundur lidhja e një tualeti me kanalizimet .

 

Kompania “Mini Cab Service” ka ofruar dhe vazhdon të ofrojë shërbimet e saj duke bashkëpunuar me disa nga kompanitë me prestigjoze të ndërtimit dhe të organizimit të eventeve në Shqipëri .