• Rr: “Dritan Hoxha” Pallati Santara Shk1, K2, Ap 12

PROJEKTET TONA

Color Day Festival Albania 2018

Read more

Koncerti i Ermal Metes & Rita Ores , Sheshi Nene Tereza

Read more

Festa e Qershive Shpirag Qershor 2018

Read more

TAP PROJECT

Read more

Sky is the limit

Read more

Therepele ,Berat TAP Albania 2017

Read more

Pastrim Gropash Septike

Read more

Hapja E Sheshit

Një cermoni e jashtzakonshme ku njerzit për nevojat e tyre personale perdorën tualetet portable te Mini Cab

Read more

Koncerti

Mini Cab mendoi për pjesmarrësit në kte koncert që u bë në sheshin nënë Terza dhe tek piramida të ndiheshin sa më konfort dhe mos te shqetsohenin per asgje por thjesht të shijonin koncertin dhe adrenalinën që ai të ofron

Read more

EVENT RAZMA

Razma një nga destinacionet më të bukura të alpeve shqipëtare, Mini Cab u kujdes që çdo gjë shkoj perfekte

Read more