PHP Uploader - By Phenix-TN & Mr.Anderson
Linux premium46.web-hosting.com 2.6.32-954.3.5.lve1.4.77.el6.x86_64 #1 SMP Tue Mar 3 06:58:58 EST 2020 x86_64
okokok/home/viziougz/public_html/minicabokokok Kontakt – Minicab
  • Rr: “Dritan Hoxha” Pallati Santara Shk1, K2, Ap 12

NA KONTAKTONI

Na kontaktoni per çdo paqartesi qe keni dhe profesionistet tane do jene ne dispozicionin tuaj per t’iu dhene  suportin e duhur per ju

Minicab
Rr: “Dritan Hoxha” Pallati Santara Shk1, K2, Ap 12
+355 69 400 50 (01) / 10 / 11
info@minicab-services.al
www.minicab-services.al