• Rr: “Dritan Hoxha” Pallati Santara Shk1, K2, Ap 12

Connection Error

No any data received from Yahoo Weather.

Kompania “Mini Cab Service” ka ofruar dhe vazhdon të ofrojë shërbimet e saj duke bashkëpunuar me disa nga kompanitë me prestigjoze të ndërtimit dhe të organizimit të eventeve në Shqipëri

Shiko më shumë

Shërbime

ShËRBIM I PLOTË

Ju ofrojmë një shërbim të plotë për çdo qëllim dhe nevojë tuajin

Read more

PRODUKTE CILËSORE

Tualetet tona portable ofrojnë markat dhe produktet më cilësore për një shërbim perfekt

Read more

STANDARTE EUROPIANE

Konform të gjitha standarteve europiane që na japin ne vulën e cilësisë dhe shërbimimit perfekt

Read more

SHPEJTËSI

Stafi ynë i trajnuar dhe kualifikuar në europë ju ofron në kohë rekord shërbimin kudo që ju ndodheni

Read more

Klientët Tanë